Cum faci sa deschizi mai multe instante de Windows Media Player 32 si 64 biti (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi vreau sa va prezint printr-un scurt clip video cum puteti deschide mai multe instante de Windows Media Player pe Windows XP, Windows 7 si Vista atat pe 32 cat si 64 biti. Asa cum probabil stiti deja, putem deschide o singura instanta a playerului ce vine odata cu sistemul de operare Windows, player numit Windows Media Player care se poate ocupa cu succes de redarea fisierelor audio si video. Iata un mic scenariu:
Ne imaginam ca avem un clip, il editam, modificam paleta de culori, adaugam niste efcte si dorim sa comparam clipul original cu cel prelucrat. Presupunand ca nu avem chef sa instalam un alt player video si avem la indemana doar Windows Media Player, il pornim, dam play la clipul original si dorim ca odata cu acesta sa vedem si clipul modificat pentru a face o comparatie si a judeca mai bine clipul editat. Vom fi tentati sa mai deschidam inca odata Windows Media Player insa o sa observati ca acest lucru nu este posibil ! Nu puteti rula Windows Media Player de doua ori in acelasi timp.
Ei bine, in scurtul clip de mai jos (4 minute) o sa vedem cum putem trece de aceasta piedica si cum putem face astfel incat sa putem deschide de cate ori vom dori, playerul Windows Media Player. Este bine de stiut ca Windows Media Player nu este singurul player care face asa ceva. Si renumitul Winamp sufera de „incapacitatea de a rula mai multe instante” insa, din fericire, Winamp vine cu o setare speciala pentru asa ceva care, odata facuta, ne va permite sa deschidem mai multe instante de Winamp. Dar destul cu vorbaria si va invit sa vizionati scurtul clip video pentru a vedea exact ce trebuie sa facem sa putem rula mai multe instante de Windows Media Player.
Iata si link-ul de unde puteti descarca arhiva ce contine MultipleWMP: http://www.lukepaynesoftware.com/other/


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. interesant, e mult timp de cand ati facut acest tutorial, eu abia acum l-am vazut, timpul ne mananca timpul, util, multumesc.

Speak Your Mind

*