Cum facem TaskBar-ul din Windows 7 sa arate ca cel din Windows Vista

Salut prieteni, astazi o sa invatam cum putem transforma TaskBar-ul sistemlui de operare Windows 7 in TaskBar-ul din Windows Vista. Probabil multi dintre voi sunt enervati de faptul ca Windows 7 grupeaza ferestrele atunci cand sunt minimizate iar aducerea in prim plan a uneia din ele, necesita doua click-uri in loc de unul asa cum se intampla pe Windows XP sau Windows Vista. Ei bine, putem dezactiva aceasta functie astfel incat ferestrele sa nu mai fie grupate atunci cand le minimizam ci fiecare sa fie afisata individual astfel avand nevoie de un singur click pentru a aduce fereastra in prim plan. Tot astazi o sa va arat cum putem avea iarasi titlul unei ferestre minimizate langa iconita acestuia atunci cand este minimizata. Sa incepem:
dam click dreapta pe o portiune libera a TaskBar-ului (acolo unde nu se afla nici o iconita sau fereastra minimizata) si alegem din meniul contextual functia Properties

in fereastra care ne apare mergem pe tabul Taskbar si la optiunea Taskbar buttons: alegem din meniul dropdown functia Never combine si putem bifa si optiunea Use small icons pentru a face iconitele si ferestrele minimizate putin mai micute.

Acum tot ce a mai ramas de facut este sa dam click pe butonul Apply si OK si TaskBar-ul nostru va arata si se va comporta exact ca cel din Windows Vista avand iconite mai mici precum si titlul pentru ferestrele minimizate (iconitele vor fi mai mici doar in TaskBar)

Inainte de a face setarile

Dupa ce am facut setarile


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. sumomanu says:

    multumesc

  2. multumim si asteptam ceva informatii despre windows 8

  3. liviujnegrul says:

    merci. foarte educativ

Speak Your Mind

*