Cum blocam enervantul News Ticker din partea dreapta sus a paginii Facebook

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem impreuna cum ne descotorosim de enervantul si obositorul News Ticker aflat in partea dreapta sus a paginii Facebook. Printre „sutele” de update-uri si „imbunatatiri” care au fost aduse serviciului de socializare Facebook, foarte multe dintre ele inutle, enervante si deranjante, se numara si acest News Ticker care enerveaza si supara vazul la culme. Este obositor sa tot vezi miscandu-se ceva in dreapta sus atunci cand vrei sa socializezi virtual folosind Facebook, mai ales daca ai foarte multi prieteni.
Ce este News Ticker?
O fereastra micuta in care ruleaza update-uri in timp real despre tot ce fac prietenii vostri pe Facebook, cui dau Like, pentru ce poze, ce comentarii dau, cui dau comentarii.

Daca si voi vreti sa scapati de enervantul News Ticker, exista o metoda simpla pentru cei ce folosesc browserul Chromium sau derivatul acestuia Google Chrome. Tot ce trebuie sa facem este sa instalam extensia Facebook News Ticker Remover (click pe „Facebook News Ticker Remover” scris cu rosu pentru a descarca extensia) dam click pe butonul albastru Add to Chrome apoi click pe Install. De acum, cand accesam Facebook, nu o sa mai fim deranjati de News Ticker. Pana data viitoare, sa ne auzim cu bine si socializare linistita pe Facebook !
Inca putin si cei de la Facebook, ma vor determina prin atitudinea lor sa migrez complet pe Google Plus. Apropo de asta ma gasiti pe http://facebook.com/AdrianGudus sau pe Google Plus sub numele Danut Georgescu.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. faravirusi says:

    Cum pot sa aflu ce ip are persoana cu care vorbesc pe facebook?

  2. iar pentru mozilla si opera este F.B. Purity,este mult mult mai complex.numai bine

Speak Your Mind

*