Cum activam licenta gratuita de 90 zile pentru Windows 7 Enterprise si Windows 8 Enterprise (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem cum activam licenta gratuita de 90 zile trial pentru Windows 7 Enterprise si Windows 8 Enterprise. Am hotarat sa fac acest articol pentru ca foarte multi utilizatori sunt confunzi atunci cand vine vorba de aceste doua versiuni de Windows disponibile gratuit si legal la download pe site-ul oficial Technet.
Imediat dupa instalarea sistemului de operare Windows 7 Enterpsise, daca vom merge pe Computer si vom da click dreapta apoi vom alege din meniul contextual Properties, o sa vedem ca in sectiunea „Windows activation” vom avea urmatorul mesaj: „10 days to activate. Activate Windows now”. Asta inseamna ca avem 10 zile la dispozitie pentru a activa cele 90 de zile trial. Putem astepta pana in ultima zi ca sa prelungim putin valabilitatea windows-ului (cu 9 zile caci in a 10-a il vom activa) si cand mai avem 1 singura zi la dispozitie putem activa cele 90 de zile trial.
Dupa ce expira si cele 90 de zile putem folosi comanda „rearm” pentru a activa iarasi cele 90 zile. Comanda „rearm” o putem folosi de 3 ori. Astfel vom totaliza 9 + 90 (de baza) + inca 90 de 3 ori (datorita „rearm-ului”) = 369 zile licenta, gratuit si legal
Pentru Windows 8 Enterprise lucrurile stau mult mai simplu. Daca aveti o conexiune la internet in timp ce instalati Windows 8 Enterprise, acesta va activa in mod automat cele 90 zile trial. In cazul in care nu aveti o conexiunea la internet in timpul instalarii, imediat dupa instalare, instalati driverele necesare, faceti conexiunea la internet si restartati sistemul. Cand Windows 8 va reveni din restart, acesta va trebui sa se activeze automat imediat ce va simti conexiunea la internet.
Pe final, ambele sisteme de operare pot beneficia de comanda rearm despre care avem deja un tutorial video pe care il puteti viziona accesand „Cum sa folosim Windows 7 si Vista fara licenta, legal timp de aproape jumatate de an„. Daca totusi aveti dubii cu privire la functionarea comenzii rearm pe Windows 8, va recomand sa vizionati acest clip video: http://www.screenr.com/8Cv8


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Imi cer scuze in avans pentru balbele si greselile de exprimare, era ora 4 dimineata cand am facut acest tutorial. Va multumesc pentru intelegere.

 2. Nu-i nimic vere’ tot respectu pentru munca ta! Balbele si greselile de exprimare fac tutorialul orginal si il duc mai aproape de oameni , in fine ms te tutorial acuma la 5 fara ceva!

 3. gherghisan nelu says:

  Poate este de interes sa specific ca rearmul pe windows 8 enterprise prelungeste licenta cu 90 de zile doar o data. La windows 7 enterprise rearmul merge de trei ori.

 4. Va salut.Poate ca nu spun ceva nou dar dupa ce am tot citit si vizionat pe videotutoriale nu am gasit ca cineva sa fi spus ca nu e nevoie de rearm sa ai mai departe windows 7 enterprise ci simplu reinstalezi din nou si activezi si merge din nou 90 de zile si asta faci iar cu putin inainte de a se termina cele 90 de zile.Eu asa am avut win.7 enterprise vreo 2 ani sau si mai mult defapt de cand sa pus la descarcat win7 enterprise si pana acum nu de mult.Eu zic ca e si bine sa faci asa ca dupa doua luni si ceva deja windowsul incwpe sa se miste din ce in ce mai greu si asa ai din nou un windows curat si care se misca bine.

 5. O singura intrebare :Dupa ce instalezi prima oara pui driverele si x aplicatii dupa care faci o imagine cu ghost sau alta aplicatie si dupa ce se termina cele 90 de zile si nu reinstalezi windowsul ci „reinstalezi” imaginea SO-ul ce o sa faca ? O sa spuna ca by by gata cu cele 90 de zile sau o sa functioneze inca 90 de zile ?

 6. Va salut cu respect.Faceti o treaba minunata..Am si eu o problema in legatura cu ‘rearm” la windows 8..Ce ii pot face..Asta este eroarea ce apare
  http://prntscr.com/4fhgrs
  Astept raspuns ori pe mail..ori aici :)..
  O zi frumoasa si cat mai multe tutoriale!!

Speak Your Mind

*