Cum a fost construit Nokia N9

Salut prieteni, in articolul de astazi am placerea sa va prezint un clip video despre cum a fost construit Nokia N9. Inainte sa va las sa vizionati clipul vreau sa adaug cateva lucruri pe care s-ar putea sa nu le stiti. Carcasa acestui smartphone este din policarbonat unibody adica o singura bucata de material colorat in masa ceea ce inseamna ca zgarieturile nu vor fi la fel de vizibile ca la telefoanele cu carcase din plastic vopsit doar la suprafata. Tipul de policarbonat din care este construit Nokia N9 este conceput special pentru rezistenta la zgarieturi, durabilitate la socuri, deasemenea undele radio patrund foarte usor prin acest material ne existand pericolul ecranarii in nici un fel, cum se intampla deseori la telefoanele cu carcasa metalica. Este stiut faptul ca Nokia pe partea de soft sunt cam indecisi in ultima perioada si inca isi mai cauta identitatea in ceea ce priveste sistemul de operare. Cu toate acestea Nokia acorda o foarte mare atentie designului, constructiei si implementarii componentelor hardware.
Nokia N9 vine cu sistemul de operare MeeGo, un sistem „pastorit” de Intel si Nokia. Acesta este primul si se pare ca ultimul smartphone Nokia care va gazdui acest sistem de operare.
In curand Nokia va „arunca” pe piata cateva handset-uri cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango. Asteptam cu mare interes aceste smartphone-uri si poate acum este momentul in care Nokia si Windows Phone vor redobandi impreuna succesul care l-au avut odata.
Ar fi pacat ca un gigant ca Nokia sa ramana in anonimat dupa ce atata vreme ne-au bucurat cu cele mai bine lucrate telefoane, cu finisaje de exceptie si software avangardist.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Misto, cei care lucreaza in fabrici cred ca isi schinba telefonul lunar šŸ˜€ :)) mai ciordesc un telefon, ca nu vede nimeni ca lipesete un telefon din 10000.
    Oricum misto articol.

  2. as vrea sa lucrez si eu acolo, sa butonez cate un telefon nokia n9 in fiecare zi.nokia a scos in ultimul timp super telefoane.

Speak Your Mind

*