Cele mai bune 3 add-on-uri Firefox pentru a traduce paginile web intr-o alta limba (video)

Salut prieteni, in articolul de astazi am placerea sa va prezint intr-un scurt clip video, cele mai bune 3 add-on-uri pentru browserul Mozilla Firefox ce ne vor ajuta sa traducem paginile web intr-o alta limba. Asa cum bine stiti, browserul Google Chrome vine deja preinstalat cu Google Translate ToolBar ce se ofera sa traduca paginile web pe care le vizitam. Ei bine, Mozilla Firefox nu vine cu asa ceva insa ne da posibilitatea sa instalam un add-on care va face exact acelasi lucru, ba mai mult ne permite sa alegem cum sa se faca traducerea paginii web.
Primul add-on si cel mai bun dupa parerea mea este gTranslator ce se va comporta identic cu Google Translate Bar din Google Chrome. Acesta detecteaza automat limba in care este scrisa pagina web urmand ca noi sa alegem in ce limba dorim sa traducem ca mai apoi sa facem click pe butonul Translate/Traduceti.
Cel de-al 2-lea add-on se numeste gTranslate si frumusetea lui consta in faptul ca se integreaza in meniul contextual. Este suficient sa selectati portiunea de text pe care doriti sa o traduceti si sa faceti click dreapta pe textul selectat. gTranslate va traduce textul selectat intr-un pop-up.
Al 3-lea add-on se numeste Translate This! si se comporta similar cu primul doar ca pagina tradusa se va deschide intr-un nou tab. Sa fiu sincer acest add-on este putin cam buggi si am observat un comportamnt foarte ciudat al browserului atunci cand am folosit Translate This!. Il puteti experimenta, poate pe sistemul vostru de operare si in versiunea voastra de Firefox, se va comporta normal. Nu ezitati sa ne spuneti pe rubrica de comentarii daca si voi ati intampinat probleme cu acest add-on.
In principiu, toate cele 3 add-on-uri folosesc pentru traducere Google Translate doar ca fiecare add-on il foloseste intr-un alt mod. Mai jos aveti si clipul video cu prezentarea video a acestor add-on-uri.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*