Cei cu Windows Phone 7 vor trebui sa-si cumpere un nou smartphone daca vor noul Windows Phone 8

Salut prieteni, in articolul de astazi aduc in atentia voastra un anunt oficial facut de Microsoft asupra celor care au deja un smartphone ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7. Mai exact, detinatorii de smartphone-uri Windows Phone 7 nu vor primi upgrade-ul la noul sistem de operare Windows Phone 8. Motivul pentru care se intampla asta este acela ca noul sistem de operare Windows 8 nu va putea folosi hardware-ul deja depasit si existent pe generatia veche, la adevarata lui capacitate. Windows Phone 8 aduce odata cu el noi capabilitati pe care hardware-ul vechi nu le poate oferi. Cateva din noutatile noului sistem de operare Windows 8 ar fi:
– suport pentru multi core procesor
– suport NFC
Totusi, vor veni cateva noi update-uri pentru smartphone-urile mai vechi ce au sistemul de operare Windows Phone 7, update-ul 7.8 va aduce un nou Start Screen. Microsoft mai anunta ca software-ul compilat pentru sistemul de operare Windows Phone 8 nu va rula pe Windows Phone 7.8.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. DeviceBox says:

    Sa vedem replica Google cu mult-asteptatul Jelly Bean mai ales dupa ce baietii de la Linaro au adus imbunatatiri MASIVE la ICS 4.0.4 si i-au mobilizat pe googleisti.

Speak Your Mind

*