Ce se intampla cand o persoana neautorizata ne acceseaza contul Google (video)

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/videotutorial/domains/blog.videotutorial.ro/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/lib/tags.php on line 318 and defined in /home/videotutorial/domains/blog.videotutorial.ro/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1247

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem o scurta prezentare video despre ce se intampla atunci cand o persoana neautorizata sau un serviciu incearca sa acceseze contul nostru Google. Ei bine, daca o persoana neautorizata sau un serviciu incearca sa se autentifice pe contul nostru Google, vom fi instiintati atunci cand ne vom loga pe cont prin afisarea unui baner rosu in partea de sus a ferestrei browserului intrebandu-ne daca am fost noi cel care ne-am autentificat.
Printr-un simplu click pe „Was it you” putem vedea detalii legate de incercarea celui care a vrut sa se autentifice pe contul nostru. Google ne va oferi detalii cu privire la: ora, data, IP-ul si tara de unde persoana respectiva a incercat autentificarea intrebati fiind in final daca recunoastem si autorizam dispozitivul sau serviciul care a incercat sa ne foloseasca contul. De preferat este sa faceti click pe butonul No daca nu voi ati fost cei care ati incercat sa va autentificati.
Cu alte cuvinte, Google stie si recunoaste cele mai frecvente locatii din care va logati si atunci cand se incearca o autentificare dintr-o alta locatie, vom fi instiintati imediat cu privire la acest lucru.
Chiar daca o persoana neautorizata va stie parola sau username-ul de logare, Google va va sesiza cu privire la autentificarea neautorizata asa ca, pe final va dau un sfat: Don’t mess with Google ! (Nu te pune cu Google)


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Buna seara! Cand deschid laptop-ul imi apare mereu un mesaj de acest tip’ o retea … urmeaza o insiruire de cifre cu punct intre ele… incearca sa vada computerul tau si sa partajeze cu altcineva aceste informatii”- nu stiu ce inseamna acest lucru si va rog, daca vrati, sa ma lamuriti. Al doilea mesaj imi apare cand vreau sa-mi accesez casuta de e-mail de pe yahoo „Vrei sa vezi doar pagina care a fost livrata(delivered) in siguranta?” -trebuie sa dau yes sau no, apoi pot introduce adresa de e-mail si parola. Puteti sa ma lamuriti? multumesc

Speak Your Mind

*