Ce este nou in sistemul de operare iOS 6

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem cu ce imbunatatiri vine noul sistem de operare iOS 6 pentru dispozitivele mobile Apple.
Navigare Turn by Turn:
Aplicatia Maps nu este noua pentru iOS insa capabilitatea Tunr by Turn aduce un plus acesteia prin indrumarea vocala a lui Siri. Indrumarile vocale vor functiona doar pentru iPhone 4S, The New iPad si iPhone 5. O alta capabilitate este navigarea 3D ce ne permite sa exploram cladiri sau zone cunoscute.
Passbook:
O aplicatia ce tine evidenta pentru tichetele de reduceri, bilete la cinema sau concerte. O noua aplicatie inutila pentru noi romanii.
VIP Mail:
Permite adaugarea contactelor favorite in categoria VIP astfel incat un email sosit de la persoanele importante pentru voi sa nu se mai rataceasca.
Un update pentru aplicatia Phone:
Atunci cand cineva va suna puteti trimite un mesaj sau sa setati un Reminder (notita de reamintire) care sa va aminteasa sa sunati persoana respectiva in functie de situatii/locatie precum: „peste 1 ora”, „cand plec”, „cand ajung acasa”, „cand ajung la munca”. Mai putem gasi si optiunea „Do not disturb” ce permite punerea dispozitivului pe silentios la intervale orare setate de noi. Daca totusi in acel interval in care nu vreti sa fiti deranjati va cauta o persoana draga, o puteti adauga ca exceptie in „emergency contacts”
Siri:
Si asistentul virtual Siri a devenit mai inteligent. Poate face rezervari pentru restaurante, poate cauta scoruri intre echipe de sport, va poate recomanda un film. Odata cu iOS 6 Siri va putea fi folosit si pe iPad.
FaceTime (apel video) prin reteaua mobila:
Poate fi folosit si prin reteaua mobila insa va trebui ca providerul de telefonie mobila sa suporte acest lucru. FaceTime-ul prin reteaua mobila ar putea duce la costuri suplimentare sau la activarea unui plan tarifar special.
Aplicatia Photos:
Puteti incarca fotografiile pe diferite site-uri prin intermediul browser-ului Safari si le puteti share-ui (imparti) cu prietenii.
Facebook:
Ca si Twitter, aplicatia Facebook a fost integrata acum in sistemul de operare iOS 6 si puteti share-ui aproape orice si din orice aplicatie pe cea mai populara retea sociala.
Privacy Settings (setari de confidentialitate):
Ofera un raport cu toate aplicatiile si datele la care au acestea acces. Puteti revoca oricand accesul pentru unele aplicatii si puteti vedea la ce informatii personale au acces.
Fotografii panoramice (Panorama Photos):
Ceea ce Android stie sa faca de foarte mult timp, a fost introdus si in iOS 6. Puteti fotografia un orizont larg miscand smartphone-ul de la stanga la dreapta iar acesta va procesa imaginile rezultand o fotografie panoramica.
Va reamintim ca iOS 6 va fi disponibil de pe 19 Septembrie.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Daca stau sa calculez, decat sa imi iau o tableta ieftina cu Android la un pret de 999 lei, mai bine imi iau noul Ipad cu 2.099 lei. Dinferenta intre cele doua tablete este enorma, la ipad am o camera mai buna, un procesor mai bun, o baterie care dureaza mai mult, rezolutia este de 10 ori mai buna, si ceea ce este mai important, este ca am suport la tableta cel putin vreo 4-5 ani, pe cand la tabletele chinezesti brenduite de romani, nu avem suport din partea producatorului.
    Faceam o alegere proasta daca imi achizitionam o tableta chinezeasca cu Android, asa ca mai strang 100 de euro si imi fac comanda la noul Ipad.

Trackbacks

  1. […] Iata si care sunt limitarile sistemului iOS 6 pentru fiecare generatie de dispozitiv in parte: Semnatura dedicata pentru conturile de email vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2 Integrare cu Facebook direct in sistemul de operare vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2 FaceTime prin reteaua de telefonie mobila vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, the New iPad Flyover sau posibilitatea de a vizualiza o harta in Maps in 3D vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad si iPad 2 Posibilitatea de a citi in modul offline (fara conexiune la internet) vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, The New iPad, iPad 2. Modul Panorama pentru camera foto vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5) Aplicatia Passbook ce faciliteaza plata cumparaturilor o vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPod touch (generatia 4 si 5) Navigare turn by turn in aplicatia Maps vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad, iPad 2 Shared Photo Stream vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2 Siri imbunatatit vor primi: iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch (generatia 5), The New iPad VIP Inbox vor primi: iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod Touch (generatia 5 lansata odata cu iPhone 5), iPod Touch (generatia 4), The New iPad, iPad 2. Despre ce reprezinta toate aceste noi functionalitati care vin in sistemul de operare iOS 6 s-a vorbit pe larg intr-un alt articol de pe blogul nostru Ce este nou in sistemul de operare iOS 6 […]

Speak Your Mind

*