Cautarea pe Google (Google Instant Search) mai rapida ca niciodata

Se pare ca cei de la Google muncesc foarte mult in ultima vreme aducand pe zi ce trece imbunatatiri si functii noi gigantului motor de cautre. Nu demult va anuntam intr-un alt articol despre posibilitatea de a adauga o fotografie in pagina de cautare Google, despre tastatura virtuala si desrpre noul modul ce permite logarea pe mai multe conturi Google simultan. Si iata ca Google nu se opreste aici introducand inca o facilitate in motorul de cautare. este vorba despre cautarea instanta, o cautare ce are loc chiar in timp ce tastati fara sa mai fiti nevoiti sa dati enter dupa ce ati introdus in search bar cuvintele cheie. Cum functioneaza Google Instant? Imaginati-va cautand dupa anumiti termeni, apoi in timp ce tastati fiecare litera, sub casuta de cautare sa apara rezultatele cautarii…Google Instant datorita unui modul foarte rapid si performant va incerca sa prevada in functie de primele litere sau cuvinte, care vor fi urmatoarele cuvinte pe care le veti introduce, astfel oferindu-va in timp real, chiar in timp ce voi tastati, rezultatele similare sau dorite de voi.

Iata si cateva din caracteristicile de baza ale Google Instant:

Rezultate dinamice – Google afiseaza dinamic rezultatele de cautare relevante pe masura ce tastati, astfel incat sa poate interactiona rapid şi puteti face click imediat pe continutului web de care aveti nevoie.
Predictie – Una dintre tehnologiile-cheie în Google Instant este ca ne prezice restul de interogare (in textul gri deschis) inainte de a termina tastarea. Vezi ce ai nevoie? Oprestete din scris si priveste in josul paginii pentru a gasi ce cautai!
Defilati pentru a cauta (Scroll to Search) – Defilati prin predictii pentru  a vedea rezultatele instantaneu pentru fiecare predictie apasand sageata jos.Daca doriti sa incercati Google Instant accesati acest link http://www.keyboardr.com/ (Ne fiind inca disponibil pentru Romania, este un link alternativ prin care puteti testa noul mod de cautare Google Instant) Care sunt beneficiile unei astfel de cautari? Printre toate beneficiile cred ca cel mai important beneficiu este salvarea de timp ! In saptamanile ce vor urma Google intentioneaza sa aduca Instant Search-ul in toate tarile si zonele geografice momentan fiind disponibil doar in Frata, Germania, Italia, Russia, Spania, U.K. si U.S. Pana va fi introdus si la noi mai avem ceva timp de asteptat insa nu am putut sa ma abtin si sa nu va prezint noul viitor al motorului de cautare Google. Astept parerile voastre pe rubrica de comentarii a acestui articol cu privire la ce parere aveti de aceasta noua facilitate ce va ura sa fie introdusa?

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Da,este interesant si chiar ajuta decat sa tastam de jdemii de ori aceasi idee pentru a gasii informatia e mult mai usor asa!

  2. Cand io spui ca goagle e singurul meu prieten, profesor, alea,alea. N-ai voie sa te plictisesti cu el.

  3. Kathryn says:

    Cautarea pe google google instant search mai rapida ca niciodata.. Awful 🙂

Speak Your Mind

*