Atentie, faceti update-urile vitale de astazi si maine pentru Windows 8 (video)

Salut prieteni, cei care sunteti la curent cu stirile despre tehnologie probabil ati citit stirea cum ca in Windows 8 exista deja, dupa nici doua saptamani de la lansare, brese de securitate in acest sistem de operare. Mai exact este vorba despre cateva vulerabilitati prin care un o persoana rau intentionata va poate accesa remote PC-ul fara voia dumneavoastra. Sistemul de operare poate fi compromis foarte usor datorita acestor probleme.
Este vital pentru securitatea datelor dumneavoastra sa faceti aceste update-uri imediat si sa rulati manual Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool dupa ce aceste update-uri au fost descarcate si instalate.
Va sfatuim sa verificati manual si in decursul zilei de maine dupa update-uri pentru ca este foarte probabil sa primim noi update-uri pentru patch-uirea sistemului. Daca verificati acum manual dupa update-uri, cel mai probabil veti gasi disponibile 9 update-uri pentru sistemul de operare dintre care unul este softul Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool cu ajutorul caruia va trebui sa facem o scanare manuala ca sa ne asiguram ca totul este in regula si sistemul nostru de operare este curat si un alt update reprezinta pachetul cu semnaturi pentru Windows Defender. Dupa cum se poate observa si in clipul video avem disponibile updateuri importante si pentru .NEt Framework 4.5
Daca nu aveti disponibile cele 9 update-uri in Windows Update, cel mai probabil sistemul vostru de operare si-a facut deja automat aceste update-uri sau Windows Update este oprit. Desi eu am tot timpul Windows Update activat, am fost instiintat asupra acestora doar dupa o verificare manuala. Asa ca, n-ar strica sa procedati si voi la o verificare manuala pentru update-uri.
Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool este un soft distribuit de Microsoft in fiecare luna si nu va face o scanare automata sau in timp real asupra sistemului de operare Windows 8.
Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti clipul video pentru a vedea exact cum rulam si scanam manual sistemul de operare Windows 8 impotriva infectiilor cu ajutorul lui Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. as dori daca se poate sa-mi raspundeti la windows 8 cate rearm se pot face???

    • O singura data. Adica ai 90 de zile cand l-ai instalat si mai ai inca 90 de zile. Deci 90+90=180 de zile.
      Cei de la Microsoft s-au zgarcit rau de tot, adica de la 360 de zile trial, la Windows 8 avem doar 180 de zile..
      Cred ca dupa cele 180 zile, o sa recurg la metoda mea de a-mi activa windows-ul in felul meu, altfel spus DEMOCRATIE FRATE!!

Speak Your Mind

*