Apple a lansat iPhone 5

Salut prieteni, va anuntam ca astazi la San Fracisco Apple a lansat printre alte „jucarii” si noul iPhone 5. Desi are un design putin diferit acesta nu depaseste prea mult liniile vechiului model. Este primul smartphone lansat dupa moartea lui Steve Jobs. Multi fani Apple spuneau pe atunci ca indiferent cine se va mai afla la conducerea Apple, nu va fi capabil sa lanseze produse care sa socheze asa cum facea Steve Jobs.

iPhone 5 este primul smartphone lansat si conceput cu Tim Cook la carmele companiei Apple. Iata mai jos si cateva specificatii tehnice pentru noul iPhone 5 nu inainte de a mentiona ca acesta este mai lung si mai subtire fata de iPhone 4S:
– Display de 4 inch cu o rezolutie de 1136 x 640, format imagine 16:9 (flmele redate pe iPhone 5 vor beneficia de intregul display)
– mufa pentru casti se afla acum in partea de jos a smartphone-ului
– High-speed LTE
– Un Dock Connector mai mic
– un Chip A6 (de doua ori mai performant decat chip-ul A5 de pe iPhone 4S)
– camera de 8 megapixeli denumita acum iSight Camera (5 lentile)
– camera frontala HD
– 3 microfoane, unul in fata, unul in spate si unul in lateral (o calitate audio mai buna reusindu-se o anulare a zgomotului de fond mai eficienta)
iPhone 5 va fi disponibil in doua culor, negru si alb iar preturile vor fi dupa cum urmeaza 16 GB – 199 $, 32 GB – 299 $, 64 GB – 399 $. Odata cu noul iPhone 5 vine si noul sistem de operare pentru acesta iOS 6 care va ajunge si pe celelalte dispozitive Apple pe data de 19 Septembrie.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. iPhone Joe says:

    cel mai bun iphone to date din punctul meu de vedere!

Speak Your Mind

*