AMD va pastra brandul ATI pentru noile placi video FirePro V9800

Cu cateva zile in urma scriam intr-un alt articol cum ca AMD va renunta la brandul ATI si totusi se pare ca noua serie V9800 va pastra totusi eticheta ATI. acestia planuiesc eliminarea treptata a brandului ATI pana la sfarsitul anului considerand ca nu e o graba atata timp cat sunt pe locul 2 in topul producatorilor de placi video. Lasand la o partea partea de Brand noul V9800 vine cu 4G de memorie GDDR5 si un bus de 256 biti, 1600 stream procesor (wow), Shader Model 5.0 suport, DirectX 11 şi Open GL 4.0, suport 3D stereoscopic si o gramada de porturi DisplayMini (6 de toate). O placa foarte generoasa zic eu si deloc ieftina, pretul va fi de 2500 $.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Dupa cum arata si ca aspect si ca detalii tehnnice se pare ca promite mult.Pretul iti tempereaza euforia data de parametrii.Sunt convins ca este un fel de apa la moara pentru cei cu idei de genul”cea mai tare-cea mai proasta”.Asta e f bine …creste audienta.Sunt bune si astfel de „note informative”deoarece unii dintre noi gasesc cu greu detalii despre ATI.

  2. de 2500 $ iti ei un PC performant

    • sau cea mai tare placa video a momentului. Ce vrei tehnologia costa si cand cumperi cea mai tare placa de pe piata nu va fi ieftina.Ca si cum iti cumperi un veyron de exemplu este scump dar si cea mai tare masina din lume.

  3. Salut , am net de la RDS si orice ip-asi avea nu pot sa intru pe site-ul vostru , imi spune ca sunt banat ! Mentionez ca nu am incalcat nici-o regula

  4. Amd va pastra brandul ati pentru noile placi video firepro v9800.. Very nice 🙂

Speak Your Mind

*