50 GB spatiu de stocare online gratuit de la Box pe viata pentru cei cu smartphone LG sau Sony Ericsson (Android)

Salut prieteni, in articolul de astazi doresc sa va aduc la cunostinta ca Box ofera tuturor utilizatorilor ce detin un smartphone LG sau Sony Ericsson Xperia cu sistem de operare Android, 50 GB spatiu de stocare online (in clod) gratuit pe viata. Cei care detin un telefon LG vor putea beneficia de aceasta oferta incepand de astazi. Pentru cei care au un telefon Sony Ericsson Xperia, oferta ar putea sa intre in vigoare la sfarsitul anului 2011.
Eu detin un LG Optimus One P500 si am beneficiat de cei 50 GB. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti in Android Market de pe telefonul vostru mobil si sa instalati aplicatia Box. Odata instalata aplicatia, o rulati si va creati un cont (direct din aplicatie) dupa care va trebui sa va logati. La prima logare o sa fiti notificati printr-un pop-up ca ati primit cei 50 GB spatiu de stocare online.
Pentru cei ce nu stiu, Box este un serviciu ce va permite sa colaborati la crearea unui document, sa stocati si sa share-uiti fisiere, sa accesati fisierele stocate de pe orice dispozitiv si chiar sa salvati fisiere la alegere pentru a le accesa atunci cand nu aveti o conexiune la internet. Deasemenea acest serviciu mai permite si transferul de fisiere mari.
Pentru ca aplicatia nu are un suport nativ ce permite selectarea mai multor fisier deodata in vederea upload-arii acestora pe serviciul Box, o sa recurgem la un mic truc pe care il puteti afla din clipul video de mai jos! Acestea fiind spuse, va urez stocare placuta si enjoy with your free 50 GB space storage !


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. FaraVirusi says:

  Foarte buni acesti 50 Gb, viteza de upload respectiv download este foarte buna. Un serviciu bun, gratuit.

 2. dak as putea pune fisiere mai mari de 100 mb ar fi minunat…este vreo solutie???

 3. Are suport si pentru web browser http://www.box.com, chiar foarte intuitiv si bine pus la punct. Un serviciu super bun, merci Adrian.

 4. „sa share-uiti fisiere” Asta are legatura cu uitatul sau cu uitatul? Vorbeste omule romaneste: sa partajati fisiere.

  • De SEO ai auzit vreodata? Daca te-ai ocupa putin de SEO si ai avea un site si un cont pe Google Analytics ai fi aflat ca majoritatea cautarilor in google sunt: „cum fac share de fisiere” sau „cum pun ceva la share” oamenii cauta share nu partajare, suna aiurea si prea lung „partajare”. Stiu ca suntem Romani insa „du`mpacate” n-am inventat noi IT-ul si nici vreun protocol de filesharing. Toate astea vin din afara. Cand o sa inventam noi ceva sau cand o sa contribuim cu ceva la industria IT abia atunci putem fi mandri, fudui si cu nasu pe sus ca termenul corect e „partajare” si nu sharing.

   • Te contrazic. Da, nu am inventat noi acest domeniu, dar sunt multe lucruri care nu le-am inventat noi si care au corespondent al cuvintelor in lb. romana. Aceste denumiri nu au corespondent, sau au, dar nu e folosit, numai din cauza ca asa ne-am obisnuit noi, sa fim lenesi, sa nu folosim cuvintele din romana ci sa le luam, ca gugustiucii, pe alea din engleza, ca ni se par mai „cool” , nu mai „interesante” . Mergeti in Franta, de ex. unde nu veti intalnii asa ceva. 99% din cuvintele straine au corespondent, si ESTE FOLOSIT. Mergeti in Germania, situatia e identica. Si inca ceva. Sunt o gramada de programatori care lucreaza la Windows, si care chiar „contribuie cu ceva la industria IT”. Asa ca, argumentele tale, sincer, nu mi se par corecte. Daca vom incepe sa folosim cuvintele din lb. romana, si asta incepand de la voi, cei care ne invatati cu ele, vom avea la un moment dat bucuria sa auzim sau sa citim si noi „partajare” in loc de „share”. Cuvantul exista, chiar tu ai spus-o, nu? Daca utilizatorul de rand, care nu are mari cunostiinte IT aude si vede numai „share” , cum poate fi el educat? Si crede-ma, nu suna aiurea, absolut deloc. Si daca e mai lung decat „share” , care-i problema?

 5. Claudiu says:

  din pacate nu pot sa pun mai mult de 25 mb video

 6. razvan2 says:

  salut adrian daca nu am conexiunde de internet la telefon nu pot face nimica asa` este ?

Trackbacks

 1. […] video, modul de lucru al acestui serviciu asa ca va invit sa vizionati tutorialul de la articolul 50 GB spatiu de stocare online gratuit de la Box pe viata pentru cei cu smartphone LG sau Sony Erics… Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact ce trebuie sa […]

Speak Your Mind

*