Steve Jobs a murit

Salut prieteni, astazi va anunt cu regret ca fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, a murit dupa o lunga batalie cu cancerul pancreatic la varsta de doar 56 ani. In 2004 reusise sa invinga boala, o forma rara de cancer pancreatic insa in 2009 aceasta a recitivat si a fost fortat sa faca un transplant de ficat. Dupa cativa ani, mai exact pe 24 August 2011 acesta isi anunta retragerea de la conducerea companiei Apple. Steve Jobs a lasat in urma sa pe sotia sa Laurene, si 4 copii inclusiv unul dintr-o relatie anterioara.

Steve Jobs a fondat compania Apple in 1976 impreuna cu prietenul sau din copilarie Steve Wozniak. Liderii industriei il numesc pe Steve Jobs un maestru inovator al tehnologiei ce a reusit sa schimbe lumea computerelor pe care o stim astazi, un dominator in lumea portabilelor audio, un lider pe piata smartphone-urilor, un inventator al dispozitivelor portabile moderne. Steve Jobs s-a nascut pe 24 Februarie 1955, a fost mai apoi adoptat urmand sa-si petreaca copilaria in Cupertino, California, locatie ce a devenit mai tarziu „casa” oficiala a companiei Apple. In adolescenta, a avut curajul sa il sune pe directorul companiei Hewlett-Packard, William Hewlett pentru a solicita de la acesta cateva componente pentru un proiect de scoala. Steve Jobs a obtinut componentele impreuna cu o oferta de vara pentru un job la compania HP
Marile realizari ale lui Steve Jobs in cadrul companiei Apple sunt: iTunes celebrul magazin de muzica ce a luat nastere in 2003, celebrul si mult ravnitul smartphone iPhone in 2007, magazinul de aplicatii App Store in 2008 si iPad-ul in 2010.
Rest In Peace Steve Jobs!


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. stelian says:

  R.I.P. (rest in peace/ requiescat in pace).

 2. Rest in peace

 3. Dumnezeu sa-l ierte ! Odihnesca-se in pace !

 4. Sandu Cojocaru says:

  Marile inovaţii cer sacrificii. Dumnezeu să-l odihnească

 5. Gabriel-Iulian says:

  RIP

  Inca nu stiu daca imi permit sa detin un obiect de al sau (smartphone, iPad, .., etc.)

Speak Your Mind

*