Sistemul de operare Android poate rula si pe un iPhone

Un hacker de origine asiatica pe nume David Wang cunoscut ca facand parte din echipa Planetbeing a reusit sa ruleze si tot odata sa lucreze la o versiune de Android ce poate rula pe un iPhone, sustine acesta. Lucrul asupra acestui proiect sa facut in secret sustine acesta si a fost ajutat de harmn1, posixninja, jean, marcan, saurik, TheSeven care au ajutat la patch-uirea sistemului. David nu este la prima sa tentativa de a incerca sa ruleze Android pe un iPhone, acesta a mai incercat odata acest lucru fara succes insa, existand incompatibilitati intre drivere si fiind probleme cu detectarea wireles-ului si imposibilitatea de a face apeluri. Dar iata ca acesta revine cu o noua versiune Android de data aceasta mult mai functionala care recunoaste cu succes semnalul wireless, poate face apeluri, poate playa muzica, navigare pe web, se pot trimite/primi sms-uri. Odata instalat acesta nu afecteaza cu nimic sistemul de operare cu care vine iPhone-ul, folosindu-se bootloaderul OpeniBoot se poate comuta oricand intre iPhone OS sau Android. Versiunea de Android folosita de David Wong este 1.6 Donuts (gogoasa)
Deci iata, daca ai putina minte poti face ca lucrurile sa se miste si sa fie asa cum vrei tu sa fie cu toate restrictiile pe care cei de la Apple le au si le pun pe dispozitivele lor, fie ca e vorba de laptopuri, pc-uri sau smartphone-uri. In Statele Unite sa ai un iPhone este un lucru prea banal si acesta nu mai prezinta nici un interes, mai toata lumea detine unul. O alta stire este ca vanzarile telefoanelor cu Android au depasit vanzarile iPhone-urilor iar pe forumurile unde se discuta despre telefoane mobile sau smartphone-uri esti luat peste picior daca spui cuiva ca ai iPhone. Mai jos aveti si un clip video demonstrativ cu cel ce a reusit asa ceva.


Noi pe videotutorial chiar am realizat astazi un tutorial video legat de Android, mai exact despre cum putem rula un sistem de operare android 1.6 Donuts pe un PC sau in VirtualBox.

S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Rares says:

  Chiar azi am vazut din intamplare clipul pe Youtube, si mi se pare interesant faptul ca hackeri lucreaza saptamani sau luni de zile la ceva fara sa fie platiti de cineva.Eu nu as suporta asa ceva.
  Eu am vazut videoul in care a reusit sa ruleze Android pe iPhone 3G, un lucru si mai greu presupun.

  Partea proasta este ca inca nu exista un cod de download pentru ca nu a reusit sa creeze un patch, dar in cateva zile va reusi(dupa spusele lui).

  Ce as mai putea zice, mult succes celor ce incearca o incursiune in lumea hackerilor.

  • Rares: Chiar azi am vazut din intamplare clipul pe Youtube, si mi se pare interesant faptul ca hackeri lucreaza saptamani sau luni de zile la ceva fara sa fie platiti de cineva.Eu nu as suporta asa ceva.
   Eu am vazut videoul in care a reusit sa ruleze Android pe iPhone 3G, un lucru si mai greu presupun.Partea proasta este ca inca nu exista un cod de download pentru ca nu a reusit sa creeze un patch, dar in cateva zile va reusi(dupa spusele lui).Ce as mai putea zice, mult succes celor ce incearca o incursiune in lumea hackerilor.  

   Sa stii ca imaginea sistemului de operare si bootloaderul OpeniBoot este disponibila la download dar n-am crezut ca ne citesc si hackerii si am crezut ca un link de download nu ar prezenta un interes foarte mare, si astfel am decis sa nu pun link-urile de download.

   • Rares says:

    adrian:
    Sa stii ca imaginea sistemului de operare si bootloaderul OpeniBoot este disponibila la download dar n-am crezut ca ne citesc si hackerii si am crezut ca un link de download nu ar prezenta un interes foarte mare, si astfel am decis sa nu pun link-urile de download.  

    Acum am cauta si eu cu „gogu” si am gasit un link de download.
    Imi pare rau ca nu m-am informat mai din timp.

 2. bogdan1 says:

  Salut, tocmai ma uitam pe youtube cand am observat un video ciudat http://www.youtube.com/watch?v=Y_0s75QI2hw&feature=fvsr Google Chrome os ?? Apoi am incercat sa caut pe google si m-a uimit faptul ca l-am gasit pe wikipedia. Chiar se lucreaza la asa ceva ? Conform http://www.chromium.org Google Chrome os (denumit chromium) e „an open-source project that aims to build an operating system that provides a fast, simple, and more secure computing experience for people who spend most of their time on the web”
  Deci google chiar va lansa un os ?

  • bogdan1: Salut, tocmai ma uitam pe youtube cand am observat un video ciudat http://www.youtube.com/watch?v=Y_0s75QI2hw&feature=fvsr Google Chrome os ?? Apoi am incercat sa caut pe google si m-a uimit faptul ca l-am gasit pe wikipedia. Chiar se lucreaza la asa ceva ? Conform http://www.chromium.org Google Chrome os (denumit chromium)e “an open-source project that aims to build an operating system that provides a fast, simple, and more secure computing experience for people who spend most of their time on the web”
   Deci google chiar va lansa un os ?  

   Da este foarte adevarat, ma mira ca abia acum afli de asa ceva, stirea e foarte veche, de anul trecut.

 3. Eu vreau invers :(((((

Speak Your Mind

*