S-a lansat Skype 5.0 Beta pentru Windows

Skype este unul din cele mai renumite softuri pentru conferinta vocala si nu numai, calitatea audio a acestui soft este ireprosabila si da clasa multor clienti ce pot face apeluri voce. In ultimul timp am testat diferite softuri pentru a testa calitatea audio atunci cand se fac conferinte vocale si pot spune cu certitudine ca Skype a iesit invingator. Am testat si Google Talk si Yahoo Messenger si pot spune ca nici unul nu se ridica la standardele pe care le are Skype, am observat ca in ultima vreme si transferul de fisiere sta foarte bine atunci cand sunt pe Skype, transferul de fisiere facandu-se foarte rapid. Tot ce ai nevoie pentru a folosi Skype este un ID de Skype, nu veti putea vorbi cu alte id-uri ce apartin altor clienti/protocoale de mesagerie instant.

Iata ca astazi Skype lanseaza versiunea 5.0 Beta o noua vrsiune ce vine in plus cu:
– posibilitatea de a face conferinta video cu pana la 5 persoane insa toate persoanele implicate in conferinta trebuie sa aiba instalata versiunea 5.0 (Group video call)
– apeluri gratuite de pe Skype pe Skype
– chat
– apeluri video gratuite de pe Skype pe Skype
– posibilitatea de a apela numere de fix sau mobil si de a trimite sms-uri (evident pentru a face asta va fi nevoie sa cumparati credit skype)
– puteti lasa mesaje vocale (voice mail)
– posibilitatea de a redirectiona apelurile pe un telefon mobil atunci cand sunteti offline

Tineti cont ca aceasta versiune este inca Beta si se poate ca unele functii sa mearga prost sau deloc, si pot exista probleme cu unele configuratii sau sisteme de operare, este doar o versiune de test si va sfatuiesc sa o incercati pe un sistem de operare virtual. Si in incheiere va vand un pont. Tocmai ce sa postat pe videotutorial.ro acum 20 de minute un tutorial despre cum ne putem loga la mai multe conturi de Skype simultan de pe acelasi PC.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. CLAUDIU says:

  MULTI SKYPE NU MERGE PE VERSIUNEA BETA !!!

 2. CLAUDIU says:

  PENTRU CEI INTERESATI SÄ TELEFONEZE IEFTIN DIN STRÄINÄTATE SPRE ROMANIA (SI INVERS PROBABIL) ,AM MAI GÄSIT UN SOFT VOIP CARE SE NUMESTE „NONOH” SI ESTE FREE PE FIX ,IAR PE MOBIL COSTÄ DOAR 5c, TIMP DE 120 ZILE (4 luni),CU CONDITIA SÄ CUMPERI UN CREDIT MINIM DE 10€ .EU SPUN CÄ MERITÄ .PE MINE MÄ COAFEAZÄ BINE !!!

 3. marian says:

  Salut, tocmai ma uitmam pe youtube cand am vazut ceva despre „google chrome os ” . … google chiar va lansa un sistem de operare? Am citit ca el va fi pentru netbookuri si ca va fi bazat pe google chrome . L-am gasit pe multe trackere dar nu stiu ce sa cred . O sa il downloadez, il incerc in virtualbox si revin cu un comment sa vad daca merge. Voi ce credeti :)?

  • marian: Salut, tocmai ma uitmam pe youtube cand am vazut ceva despre “google chrome os ” .… google chiar va lansa un sistem de operare?Am citit ca el va fi pentru netbookuri si ca va fi bazat pe google chrome . L-am gasit pe multe trackere dar nu stiu ce sa cred . O sa il downloadez, il incerc in virtualbox si revin cu un comment sa vad daca merge. Voi ce credeti ?  

   Da este foarte adevarat, ma mira ca abia acum afli de asa ceva, stirea e foarte veche, de anul trecut. Se preconizeaza ca se va lansa undeva pe la inceputul lunii Iunie (1 Iunie)

 4. Marius says:

  Se scrie „S-a lansat” nu „sa lansat”!

Speak Your Mind

*