Muzica buna de ascultat atunci cand scrii cod si programezi

Salut prieteni, in acest scurt articol as dori sa aduc in atentia voastra un site extrem de interesant pentru persoanele tehnice, pentru cei pasionati de IT. Este vorba despre un site numit sugestiv musicForProgramming, un site dedicat programatorilor care au obiceiul sa-si scrie codul sau sa programeze, pe muzica. Fie ca programezi in C++, Java, Visual Basic sau orice alt limbaj de programare, site-ul musicForProgramming ofera cateva melodii .mp3 in mod gratuit pentru ca cei pasionati sa-si poata crea un ambient placut inainte sa se apuce de programare. As dori totusi sa va avertizez ca melodiile s-ar putea sa placa si celor care nu stiu o iota despre limbaje de programare. Puteti accesa site-ul la aceasta adresa: http://musicforprogramming.net/
Mi-ar placea ca site-ul sa ia amploare si sa ajunga la stadiul in care programatorii sa isi poata urca piesele muzicale pe care ei le asculta atunci cand programeaza. Momentan sunt putine piese muzicale dar sunt sigur ca in viitor vor fi mai multe.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. super tare, nu mi-a trecut niciodata prin minte ca ar exista un site pentru asa ceva

  2. Skinnerul says:

    Tocmai scriam un articol pe Blog despre acest subiect, am dat de articolul tau pentru ca apare primul pe Google.

    Parerea mea este ca un Long Mix se potriveste cel mai bine, peste 100 min si gen drum&bass sau dubstep… cam asta ascult cand scriu coduri… voi ?

  3. Buna initiativa 😀

Speak Your Mind

*