Google poate prezice castigatorii pentru premiile oscar datorita cautarilor populare

Salut prieteni, in articolul de astazi vreau sa astern cateva randuri despre The Oscar un portal Google care s-a lansat astazi. Portalul Google Oscar permite utilizatorilor sa vada informatii despre cele mai mari filme ale anului precum si despre actorii care au jucat rolurile importante. Deasemenea din portalul Google Oscar puteti afla si care sunt nominalizarile pentru marele moment, decernarea premiilor Oscar ce va avea loc la Hollywood.
Google Oscar ofera informatii despre: cel mai bun director de film, cel mai bun actor, cea mai buna actrita, cel mai bun design pentru costume, cel mai bun editor de film, cel mai bun machiaj sau cea mai buna coafura, cea mai buna coloana sonora, cea mai buna editare de sunet, cea mai buna mixare de sunet, cele mai bune efecte speciale si lista continua.
Asa cum era de asteptat in portalul Google Oscar se promoveaza si unele servicii Google precum Google Hangout prin intermediul caruia pasionatii pot face dezbateri pe tema evenimentului, o harta Google Maps din care puteti afla unde au fost facute unele filme, Google Now si chiar o aplicatie denumita Oscars, pentru sistemul de operare Android ce poate fi descarcata din Play Store pentru a ramane la curent cu evenimentul.
In final, toti iubitorii de film vor putea accesa pagina: http://www.google.com/insidesearch/landing/oscars.html pentru a ramane la curent cu evenimentul pentru decernarea premiilor Oscar ce va avea loc la Hollywood in data de 24 Februarie.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Speak Your Mind

*