Este oficial, utilizarea telefoanelor mobile nu provoaca cancer

Salut prieteni, vesti bune! In sfarsit cercetatorii au descoperit ca ceea ce tot se vorbeste intr-una pe la TV cum ca folosirea telefoanelor mobile pot provoca aparitia cancerului, nu este adevarat. Se pare ca niste cercetatori Danezi au descoperit ca nu exista nici o legatura intre utlizarea telefoanelor mobile si aparitia cancerului. Cercetarea a fost desfasurata de oameni de stiinta de la Institutul de Cancer Epidemiologic din Copenhaga pe 350 de subiecti. Participantii au fost persoane cu varsta de cel putin 30 de ani care aveau contracte cu diferiti provideri de telefonie mobila si care bine inteles vorbeau des la telefon. Oamenii de stiinta au comparat mai apoi ratele subiectilor de tumori cerebrale ca mai apoi sa le compare cu ale celor din 1990 si 2007 ce nu erau abonati la un provider de telefonie mobila si nu utilizau un telefon mobil. In urma acestor comparatii, oamenii de stiinta nu au gasit nici un efect negativ ale utilizarii telefonului mobil in conditii normale. Stiudiul a fost realizat datorita avertizarilor transmise de „Agentia Internationala pentru cercetarea Cancerului” cum ca folosirea telefoanelor mobile ar provoca, cancerul adaugand ca la provocarea acestuia mai contribuie si plumbul, cloroformul si cafeaua.

Sunt curios canti dintre voi vor purta mai des telefonul mobil afland acum ca acesta nu provoaca cancerul? Deasemenea, sunt curios daca cuiva ii pasa de aceste avertizari sau daca aveati o oarecare retinere in a utiliza telefonul mobil datorita acestor asocieri a telefonului cu cancerul.
Acest „razboi” intre cei care spun ca utilizarea telefonului mobil provoaca cancerul si cei care neaga acest lucru, se duce de mult ani insa nimeni nu a reusit sa vina cu o argumentatie clara pana in momentul de fata. Nu stiu dar am o presimtire ca peste cateva luni sau ani se vor trezi alti cercetatori care vor descoperi contrariul si apoi iarasi altii care vor descoperi ca e adevarat šŸ™‚ Oricum, pana vor veni iarasi cei care sa ne spuna ca intre cancer si folosirea telefonului exista o stransa legatura, putem sta linistiti ! Un lucru este totusi cert, in timpul folosirii telefonului mobil se emit niste radiatii electromagnetice si chiar si atunci cand nu suntem intr-o conversatie, aceste radiatii exista la un nivel mai scazut. Cat sunt de periculoase ele si daca afecteaza sau nu celulele probabil nu vom afla niciodata si cred ca stim cu totii de ce.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Cel mai bine este sa te bazezi pe simturile tale si pe bagajul de informatie acumulat, in nici un caz nu lua in considerare stirile din sondaje, media sau chiar comunicari oficiale – toate au rolul de a manipula masele sau de a distrage atentia de la altceva si sunt facute doar in scopuri economice (talharie mascata) PUNCT

  2. sunt de acord cu Silviu

Speak Your Mind

*