Cel mai util truc pentru Yahoo Messenger de a deschide usor si foarte rapid o conversatie cu ID-urile favorite

Salut prieteni, in articolul de astazi as dori sa aduc in atentia voastra cel mai util truc pentru Yahoo Messenger. Stiu ca exista foarte multe trucuri pentru Yahoo Messenger si pentru cateva din ele avem si noi deja tutoriale pe videotutorial.ro pe care le puteti urmari AICI. Cel pe care vreau sa vi-l prezint astazi, va face astfel incat atunci cand dorim sa chat-uim cu contactele noastre favorite, pur si simplu facem dublu click pe shortcut-ul creat pe desktop cu denumirea contactului respectiv. Extrem de util in cazul in care avem foarte multe contacte (in cazul meu 989 contacte sau mai bine zis ID-uri in lista) nu va mai trebui sa cautam sau sa dam scroll prin lista de contacte pentru a gasi ID-ul cu care vrem sa deschidem o conversatie. Cel mai mare avantaj al acestui truc este ca shortcut-ul sau shortcut-urile create cu ID-urile preferate vor functiona chiar si atunci cand Yahoo Messenger nu ruleaza.
Dar haiddeti sa nu mai lungim vorba si sa privim micutul tutorial despre cum vom face ce ne-am propus.


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. da, foarte util si la indemana, multumesc.

 2. Si cum stim daca acel contact este online,sau nu?

  • Dai dublu click pe shortcut-ul creat, deschizi fereastra de conversatie cu respectivul si in fereastra o sa-ti arate daca e online sau nu. Chiar daca nu e online, ii poti lasa un mesaj si il va vedea cand va intra…

 3. este necesara o anumita versiune a programului Yahoo Messenger? pe versiunea 10 nu functioneaza.

 4. Adrian, nu-i prea frumos…n-ai precizat sursa 😀

 5. cristi andris says:

  va rog mult,faceti un tutorial despre deep freeze. va multumesc anticipat.

 6. foarte bun programul

 7. Util,simplu,functional pe messenger 11.5,multumesc.Chiar daca se va supara ADRIAN,(pentru ca folosesc acest spatiu)si ma va certa,vreau sa prezint citeva probleme care au aparut la mine dupa instalarea messenger11.5(sau poate nu si este o coincidenta ?).In fereastra principala de mess,nu mai apare reclama din partea de jos(ceia ce nu ma deranjeaza);la clik pe INSAIDER se deschide fereastra dar nu se incarca nimic;pot sa initiez si sa primesc, dialog video ,audio,cu orice contact,dar in fereastra de dilog textul pe care il tastez nu apare in partea de sus al ferestrei dupa ce dau SEND ,deasemeni textul pe care il scrie interlocutorul nu apare in fereastra de dialog,dar il pot vedea ca pop-up in partea de jos dreapta a ecranului.nu pot citi arhiva mesajelor(nu se incarca),desi este bifata optiunea in PREFERINTE;la clik pe BUZZ nu se aude sunetul in difuzoarele mele,dar se aude la interlocutor;in fereastra de dialog in partea superioara nu mai apare mesajul predefinit cu:” apasa F3 pentru vizualizare mesaje…”.Poate sa ma ajute cineva pentru rezolvarea problemelor? Am incercat reinstalare Yahoo messenger,corect ,ca la carte(dezinstalare cel vechi,reinstalare etc,dar fara rezultat.Poate cineva sa -mi explice ce s-a intimplat?.Rulez PC-ul cu Windows 7 Ultimate, si pina acum nu am avut problemele acestea.Multumesc pentru eventuale solutii.

 8. Dinu Paul says:

  Multumesc pentru tutorial, chiar imi este util. As dori sa stiu daca se poate acelasi lucru si pentru Skype.

Speak Your Mind

*