Cel mai popular videoclip cu aproape 1.000.000.000 de vizionari

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem care este cel mai popular videoclip din istorie care foarte curand va atinge pragul de 1.000.000.000 (1 miliard) de vizionari. In piata muzicala au fost lansate de-a lungul timpului foarte multe hit-uri insa nici unul nu a reusit sa stranga impresionantul numar de 1.000.000.000 de vizionari intr-un timp atat de scurt.
Asa cum probabil intuiti deja este vorba despre un videoclip muzical, productie asiatica numit PSY – GANGNAM STYLE. Clipul a fost publicat pe YouTube in vara mai exact pe 25 Iulie 2012 si in cateva luni a devenit cel mai viral videoclip muzical strangand un numar impresionant de 953.855.893 vizionari situandu-se chiar si astazi pe locul 1 in Top 100 YouTube si Top 29 YouTube.
Pe locul doi in Top 29 YouTube se afla clipul lui Justin Bieber – Baby ft. Ludacris cu doar 811.598.928. Desi clipul tanarului Justin Bieber a fost postat cu mult inaintea lui GANGNAM STYLE, mai exact pe 19 Februarie 2010, acesta nu a reusit sa stranga atat de multe vizionari.
Personal am privit o singura data GANGNAM STYLE cap-coada si a doua oara deruland, incarcand sa aflu ce e atat de special la acest videoclip si de ce a devenit atat de viral. N-am reusit sa gasesc raspunsul. N-am fost impresionat de videoclip si nici de versuri. Singurul lucru care mi-a placut dar nu m-a dat deloc pe spate a fost sound-ul melodiei, linia melodica, beat-ul. Cine isi aminteste de Beny Benasy – Satisfaction o sa observe multe influente ale acestuia in GANGNAM STYLE.
GANGNAM STYLE in opinia mea, nu face decat sa ne defineasca ca specie, daca ne vor vizita extraterestri, le recomand sa priveasca GANGNAM STYLE ca sa-si formeze o opinie despre ce fel de oameni locuiesc pe Terra.
Daca doriti sa aflati ce clipuri YouTube ocupa celelalte locuri din Top 29, va invit sa accesati aceasta pagina: http://www.youtube.com/charts/videos_views?t=a


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

  1. Chuck Norris says:

    I’m Chuck Norris… and I approve of this song. =))

  2. Acest videoclip, demonstreaza cat de multa minte are lumea si cam ce preocupari banale si pur si simplu „limitate in gandire are omul pe acest Pamant

  3. Se pare ca nu sunt singurul caruia nu ii place aceasta ineptie gangnam style.Inca exista speranta.

  4. CÂnd Gangnam style va atinge 1 miliard de vizualizări pe youtube, atunci va veni sfârşitul lumii… conform unor profeţii 🙂

  5. I hate this song !
    Pe bune!

Speak Your Mind

*