20% din femei prefera sa renunte la sex in favoarea lui Facebook

Datorita adictiei la Facebook ce se afla in continua crestere, adictie ce se datoreaza cresterii numarului de informatii personale intalnite pe Facebook, multe femei isi neglijeaza partenerul de viata pentru a citi cu atentie cele mai recente actualizari de stare a colegei, prietenului, amicului, vecinei, vedetei preferate. Acestea prefera sa petreaca mai mult timp in fata paginii de Facebook decat sa acorde o mai multa atentie partenerului de viata. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj facut pe 2000 de femei de catre Cosmopolitan. Una din 5 femei ar renunta mai degraba la sex pentru o saptamana decat sa stea o saptamana fara Facebook. Adaugand la aceasta suma, 57% din respondentii de sex feminin ar spune nu sex-ului pentru o saptamana preferand Facebook, in timp ce 50 la suta ar face acelasi lucru dar folosind un smartphone. 80% ar renunta o saptamana la show-ul preferat de emisiune pentru a sta pe Facebook si 70% ar renunta la Facebook pentru o saptamana pentru a face sex. Un studiu recent realizat de Telenav in august 2011 au constatat ca 50% din femei ar fi dispuse sa renunta la cofeina, tutun, ciocolata sau alcool pentru o saptamana doar pentru a sta pe reteaua de socializare Facebook.

Dintr-un alt studiu realizat de Kelton Research a reiesit ca 25% din studenti ar renunta la intalniri si sex timp de un an de zile daca in locul cartilor si caietelor li s-ar oferi manuale si carti digitale gen Kindle, iPad sau tablete Android si 70% din elevi considera ca invatatul ar fi mult mai eficient folosindu-se dispozitive digitale acestia fiind dispusi sa renunte la materialele clasice si la hartie in favoarea folosirii dispozitivelor digitale pentru a studia. Sa stiti ca nu suntem departe de acest viitor!
Voi ce parere aveti? Ce compromisuri ati fi dispusi sa faceti pentru a sta pe Facebook sau ce compromisuri nu ati putea face pentru a sta pe Facebook?


S-ar putea sa-ti placa si :

About adrian

Comments

 1. Nu as renunta la o intalnire si nici la o partida de sex ca sa pot sa stau pe FaceBook sau pe orice alt site / forum.
  As renunta doar la o intalnire, care sa fie neimportanta, doar ca sa pot sa invat mai mult php / C++ / si alte lucruri care ma ajuta in viitor, nu FaceBook…:|
  Nu pot sa spun, am si eu cont pe FaceBook, dar nu imi pierd mai mult de 5 – 10 minute, odata la 2 – 3 zile si asta doar pentru a vedea ce notificari mai am si cam atata.
  Nu ma joc pe FaceBook, nu imi dau intalniri sau alte prostii pe care le fac altii.
  Oricum, desii toata lumea si toate sondajele spun ca „era” FaceBook este in plina dezvoltare, eu cred ca in curand se v-a gasii cineva care sa „doboare” FaceBook.
  Gen: Anonymous Facebook November 5 attack => http://www.youtube.com/watch?v=Q6crH8qmyZ8

 2. cum pot descarca pe facebook un filmulet de ex,…?

 3. Andrey Andy says:

  E nasoala treaba asta, ca o femeie renuta la SEX pentru FACEBOOK (o prostie) asta e nici nu stiu ce pierd ;))

 4. Consumul excesiv de facebook dăuneaza grav sănătaţii voastre şi a celor din jur. Mai bine de mine, nu am cont facebook, hi5 sau google+ şi nici nu doresc să îmi fac.
  Şi când te gândeşti că tot mai multă lume îşi cumpără smartphoneuri, tablete, tot felul de drăcovenii ca să aibă internet non stop, să vadă ce mai fac prietenii pe facebook. Lucrurile nu se îndreaptă într-o direcţie prea bună.

 5. nu as renunta la nimic in favoarea Facebook-ului.

 6. Deci sondajul kelton research ii dau 100% dreptate, cat despre facebook ce sa zic am cel mai bun profil , nici o poza, nici o data personala, nimic, doar prieteni

 7. Mark'One1 says:

  Dulce autodistrugere. by Parazitii

Speak Your Mind

*